Za vas pripravimo degustacijo naših mesnin ali lešnikov ter izdelkov iz njih. Pripravimo jih za skupine od 15 do 50 udeležencev. Degustacije lahko glede na pričakovanja in željeni del dneva organiziramo v obliki:

-slovenskega zajtrka, kjer vam na pokušino ponudimo še pridelke in izdelke drugih kmetij Spodnje Savinjske doline, ki so na voljo v naši ponudbi.  Zajtrk vključuje kratko predstavitev kmetije in okolice, pokušino naših izdelkov – svinjskih dobrot, lešnikov na več načinov ter marmelad, obogaten pa je z dobrotami okoliških kmetij, kot so mlečni izdelki, med in drugi iz naše ponudbe. Poleg zajtrka vam postrežemo kavo, čaj in brezalkoholno pijačo.

-suhe malice, kjer vam postrežemo naše suhomesnate izdelke kot so salama, vratovina, slanina, domačo jetrno pašteto in kranjske klobase. Ker pa je meso boljše s prilogo ga postrežemo s svežim doma pečenim kruhom in siri okoliških kmetij. Da bo malica lažje prišla do želodčka ponujamo poleg hrane še degustacijo vin savinjskih vinarjev ali piv pivovarn savinjske doline. Za tiste, ki vam poleg hrane bolj sede brezalkoholna pijača pa pripravimo tudi degustacijo sokov iz družine Jabolčnik, ki jih izdeluje domačija Grčin.

-paketa za gurmane, ki vključuje izbrane izdelke pridelane in predelane na naši kmetiji in specialitete okoliških kmetij. Paket je sestavljen v obliki 3 hodnega menija, začenši s pašteto in suhimi mesninami, v nadaljevanju sledi  pečen odojek s prilogami ki so ga spremljale na življenjski poti, na koncu pa vas bomo presenetili s sladico iz lešnikov na več načinov. Poleg hrane vključuje paket tudi pijačo in sicer pred hladno predjedjo lešnikovo žganje, poleg tople jedi pivo kraft pivovarne Green Gold Brewery iz sosednje vasi, ter poleg sladice vino vinarstva Šoštarič.

-paketa za sladokusce, s katerim vam bomo predstavili širok spekter uporabe lešnikov. Poskusili boste namaze iz slovenskih lešnikov, lešnikovo olje – hladno stiskano kot prehranski dodatek ali za nego kože, desertno kot preliv za sladoled in sveže ter pražene lešnike. Ob koncu vam postrežemo še lešnikov liker

-kolin in pokušine sveže pripravljenih krvavic, kranjskih klobas in pečenic ob prilogi, ki se prileže v mrzlih zimskih dneh. Gre za tradicionalno slovensko kmečko pojedino, katero vam ponujamo sezonsko.

Za dodatne želje nas kontaktirajte in verjamemo da jih bomo uresničili ter vam tako pripravili prijeten del dneva, izleta ali pa poslovnega sestanka. Za ponudbo po vaših pričakovanjih nas kontaktirajte na info@kmetijakosec.si